Walk&Talk: Loopbaanoriëntatie

21 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: gratis

Walk&Talk

Worden wie je bent. Met een baan en opleiding die bij jou passen, dat is het doel van het Leerwerkloket regio Amersfoort. Bij deze Walk&Talk geven deskundigen Leerwerkloket handige tips om dit te bereiken. Deze bijeenkomst is 21 oktober in de Bibliotheek Woudenberg.

Deze ochtend krijg je meer informatie over het Leerwerkloket. Ook krijg je advies over jouw loopbaan en om-, her- en bijscholingsmogelijkheden.

Koffiepauze

Het eerste halfuur van Walk&Talk behandelt een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van andere deelnemers.

Wij stellen aanmelding zeer op prijs.

Over Walk&Talk

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige. Walk&Talk Woudenberg is iedere 3e donderdag van de even maanden.