Walk&Talk: Netwerken, iedereen kan het

20 mei 2021, van 10:00 tot 12:00 | Online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de vacatures ingevuld wordt via het netwerk. Dat betekent dus dat de vacatures die zichtbaar zijn voor ons allemaal slechts 30% van het totale aanbod is. Logisch dus dat netwerken een belangrijk onderdeel is bij het vinden van werk. Leer hier meer over tijdens deze online Walk&Talk op donderdag 20 mei.

Tijdens de bijeenkomst:

  • Kijken we naar jouw persoonlijke netwerk; hoe kan je dit slim inzetten
  • Ga je oefenen met jouw eigen verhaal; wat vertel je over jezelf
  • Krijg je tips over het inzetten van Linkedin
  • Ontdek je hoe jij je netwerk verder uit kan breiden

Zodat je na de bijeenkomst met vertrouwen en plezier het netwerken op jouw eigen manier kan oppakken.

Anneke van Dijck werkt sinds 2008 als zelfstandig loopbaanprofessional in de regio Eemland. "Het blijft mij boeien en inspireren om met mensen in gesprek te gaan over hun persoonlijke kwaliteiten, kracht en inspiratie. 'Waar gaan je ogen van stralen en voel je de energie stromen.' Om te komen tot dat wat je echt wilt maak ik gebruik van verschillende inspirerende methodieken, zoals bijvoorbeeld jouw levensverhaal, het inspiratiespel en creatieve schrijfopdrachten.


Over Walk&Talk

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige.