Walk&Talk: Startershub

16 december 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: gratis

Walk&Talk

Je hebt vast wel een idee, een talent, een kunde, een hobby of een ambitie. Heb je er wel eens over nagedacht om daar inkomen mee te genereren als zelfstandige? Bij deze Walk&Talk geven deskundigen Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB.nl tips en uitleg. Deze bijeenkomst is donderdag 16 december in de Bibliotheek Woudenberg.

Speel jij wel eens met de gedachte om 'voor jezelf te beginnen'? Hoor je wel eens “Je bent zo ondernemend, is dat niets voor jou”? Wat komt er dan allemaal op je af? Wat betekent dat voor jou? Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB.nl hebben deze switch van werknemer naar ondernemer ook gemaakt. In een interactieve sessie geven zij graag antwoord op de vragen die nu als eerste bij jou opkomen.

Koffiepauze

Het eerste halfuur van Walk&Talk behandelt een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van andere deelnemers.

Aanmelden

Wij stellen aanmelding zeer op prijs.


Over Walk&Talk

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige. Walk&Talk Woudenberg is iedere 3e donderdag van de even maand.