Walk&Talk: Werken in de zorg

12 november 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

Walk&Talk

Bezoekers kunnen tijdens deze Walk&Talk kennismaken met het werk van Sherpa, een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking, in Gooi & Vechtstreek. Deze bijeenkomst is vrijdag 12 november in de Bibliotheek Baarn.

Sherpa helpt mensen die zich willen omscholen graag een handje door een gezicht te geven aan geïnteresseerden. Dit doen zij op een laagdrempelig en persoonlijke manier.

Koffiepauze

Het eerste halfuur van Walk&Talk behandelt een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van andere deelnemers.

Wij stellen aanmelding zeer op prijs.

Over Walk&Talk

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige. Walk&Talk Amersfoort is iedere 3e vrijdag van de maand.