Warme Kerst in het Eemhuis met Joris’ Kerstboom

9 december 2019 t/m 24 december 2019 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Joris’ Kerstboom staat van 9 t/m 24 december in de Bibliotheek het Eemhuis. Kent u iemand die dit jaar van groot belang is geweest voor u of voor bijvoorbeeld uw straat, een buurman, een vereniging, de stad, uw familie of iets anders? Kom langs en zet hem/haar in het licht.

Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een bijzonder persoon en hun verhaal te delen. Joris’ Kerstboom is de plek waar u een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren. Ook in het Eemhuis is in december de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. En dit begint voor iedereen bij de vraag van Joris: ‘Wie zet u in het licht?’

Hoe het werkt

In onze vestiging staat naast Joris’ Kerstboom een tafel met 2D-kerstballen. Schrijf een mooie boodschap en/of plak een foto op de kerstbal en hang hem in de boom. Zo zet u uw dierbare letterlijk in het licht!

Landelijke actie

Op 14, 15, 16, 18 en 19 december worden vijf korte afleveringen uitgezonden rond de klok van 22.30 uur. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21.05 uur. Alle afleveringen worden uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO2.