GEANNULEERD: Wildplukken en de eetbare tuin

20 januari 2024, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: €5

Hoor alles over wildplukken en de eetbare tuin! Elsje Bruijnesteijn is schrijfster van 'Wildoogst', 'De wilde kalender' en 'Liever Lokaal'. Zij heeft van haar hobby, koken zonder pakjes en potjes, haar werk gemaakt. Tijdens de lezing komen de mooiste plantenfoto's voorbij en vertelt Elsje waar en wanneer je ze kunt oogsten en hoe je ze thuis kunt gebruiken.

Let op: Deze lezing is geannuleerd. Degenen die al een kaartje hebben gekocht ontvangen hierover zo snel mogelijk bericht.

Over Elsje Bruijnesteijn

Elsje Bruijnesteijn is archivaris en kok en heeft 10 jaar geleden van haar hobby (koken met wild eten zonder pakjes en potjes) haar werk gemaakt. Ze organiseert wandelingen over eetbare natuur bij kasteel Groeneveld in Baarn. Ze schreef meerdere boeken over wildplukken en koken. In 2024 verschijnt haar jubileum boek 'Wild, lokale delicatessen uit het seizoen'.