Workshop Online zaken regelen met de gemeente Bunschoten

24 juni 2022, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: gratis

Contact met de gemeente Bunschoten gaat steeds meer digitaal. Een afspraak maken, een folder aanvragen, een vergunning regelen, een melding doen; je regelt het online via de website van de gemeente. Vind je dit best lastig? Volg dan de gratis workshop Online zaken regelen met de gemeente Bunschoten. Vrijdag 24 juni van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Bunschoten.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over de website van de gemeente Bunschoten. Je leert welke stappen je zet als je iets wil regelen met de gemeente en welke informatie je hiervoor nodig hebt. Vervolgens ga je oefenen. Bijvoorbeeld hoe je afspraak met de gemeente maakt of hoe je een paspoort aanvraagt.

Na de workshop ben je vertrouwd met de website, ken je de mogelijkheden en kun je zelfstandig online je zaken regelen met de gemeente Bunschoten.

Let op: voor deze workshop heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD, bij het IDO kunnen ze je verder helpen.

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch 033-4631914, aan de balie in de Bibliotheek of via onderstaande knop.