Workshop Online zaken regelen met de gemeente Amersfoort

15 juni 2022, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Contact met de gemeente Amersfoort gaat steeds meer digitaal. Een afspraak maken, een folder aanvragen, een vergunning regelen, een melding doen; je regelt het online via de website van de gemeente. Vind je dit best lastig? Volg dan de gratis workshop Online zaken regelen met de gemeente Amersfoort. Woensdag 15 juni van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over de website van de gemeente Amersfoort. Je leert welke stappen je zet als je iets wil regelen met de gemeente en welke informatie je hiervoor nodig hebt. Vervolgens ga je oefenen. Bijvoorbeeld hoe je afspraak met de gemeente maakt of hoe je een paspoort aanvraagt.

Na de workshop ben je vertrouwd met de website, ken je de mogelijkheden en kun je zelfstandig online je zaken regelen met de gemeente Amersfoort.

Let op: voor deze workshop heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD, bij het IDO kunnen ze je verder helpen.

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch 033-4631914, aan de balie in de Bibliotheek of via onderstaande knop.