Workshop Veilig online in de Bibliotheek Woudenberg

6 december 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: Gratis

DigiTaalhuis Woudenberg organiseert in de maanden december en januari de gratis workshop Veilig online. De workshop wordt drie keer aangeboden, op maandag 6 december, woensdag 8 december en op donderdag 13 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan aan de balie van de Bibliotheek Woudenberg of via DigiTaalhuisWoudenberg@bibliotheekeemland.nl.

Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd op je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek Woudenberg.

Je kunt gebruikmaken van een tablet van de Bibliotheek, maar als je zelf een smartphone of tablet hebt, neem deze dan mee. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.

Coronamaatregelen

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van 4 tot 6 deelnemers. Daarnaast worden de coronamaatregelen gevolgd om de cursus veilig te laten verlopen.

Aanmelden

Aanmelden kan aan de balie van de Bibliotheek Woudenberg of via DigiTaalhuisWoudenberg@bibliotheekeemland.nl Laat hierbij weten voor welke workshop je je aanmeldt: maandag 6 december, woensdag 8 december of donderdag 13 januari van 10.00 tot 12.00 uur