Workshop Veilig online in de Bibliotheek Woudenberg

23 mei 2022, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

DigiTaalhuis Woudenberg organiseert maandag 23 mei van 10.00 tot 12.00 uur de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek Woudenberg. Deelname is gratis. Aanmelden kan via onderstaand knop. Lukt dit niet, meld je dan aan bij de balie in de Bibliotheek.

Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd op je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek Woudenberg.

Je kunt gebruikmaken van een laptop van de Bibliotheek, maar als je zelf een smartphone of tablet hebt, neem deze dan mee. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.