Zadenbieb Lezing Baarn

9 september 2022, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Ben jij geïnteresseerd in tuinieren? Als onderdeel van de Zadenbieb vindt op 9 september er een gratis lezing plaats. Liesbeth van Dongen zal komen vertellen over permacultuur en duurzaamheid in de tuin.

Permacultuur

Duurzaam tuinieren en Permacultuur? Wat is dat in hemelsnaam?

Liesbeth van Dongen, oud bibliotheekmedewerkster, vertelt over de principes van Permacultuur en hoe je je sier- of moestuin zo natuurlijk mogelijk kunt inrichten en beheren.

Liesbeth vertelt:

“Ik tuinier al meer dan 40 jaar (moes- en siertuin) en heb in 2013 een jaaropleiding permacultuur gevolgd. Daardoor ben ik op een “groenere” manier gaan tuinieren dat wil zeggen met respect voor de natuur en zonder al te veel onnodige ingrepen.”

Graag vertelt Liesbeth over haar ervaringen met duurzaam tuinieren en Permacultuur en probeert ook alle vragen te beantwoorden.

Deze lezing is voor zowel beginnende als gevorderde tuiniers.

Aanmelden

Vind je het leuk om langs te komen op 9 september? Graag ontvangen wij jouw aanmelding. Er zijn maximaal 30 stoelen beschikbaar.

De lezing is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-zadenbieb leden.

Deze lezing is georganiseerd in samenwerking met de Groene Inval