Kinderboekenweek

Ga je mee op avontuur?

Tijdens de Gi-ga-groene Kinderboekenweek kun je van alles ontdekken over de natuur! De Kinderboekenweek duurt van 5 t/m 16 oktober 2022.

Tijdens de Kinderboekenweek

• Voorleesfeestje: Hallo-o-o daarboven!

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Hallo-o-o daarboven!' van Farine Matthew, een vertederend verhaal over een jonge vos die over zijn verzameling vertelt.

woensdag 5 oktober 2022, 14:15

de Bibliotheek Achterveld

de Bibliotheek Vathorst

de Bibliotheek het Eemhuis

de Bibliotheek Leusden

• Voorleesfeestje: Lala's woorden

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Lala's woorden' van Gracey Zhang. Woensdag 5 oktober bij de Groene Inval.

De Groene Inval

vrijdag 7 oktober 2022, van 10:30 tot 11:30