DigiTaalhuis Amersfoort

• Online Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 06 jul

• Spreekuur DigiTaalhuis Amersfoort Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Vanwege het coronavirus blijven we nog zo veel mogelijk thuis. Dat betekent thuis de Nederlandse taal oefenen of vanuit huis hier iemand bij helpen. Heb je hier vragen over of kunnen we je helpen? Maak dan een afspraak en kom naar het Spreekuur van DigiTaalhuis Amersfoort.

di 07 jul

• Online Taalcafé Bekijk details