DigiTaalhuis Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 47)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 05 okt

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! Iedere dinsdag in de Bibliotheek het Eemhuis. (Join the Language Café in the Bibliotheek het Eemhuis.)

di 06 okt

ma 12 okt