DigiTaalhuis Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 335)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

ma 25 jan

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

wo 27 jan

ma 01 feb

wo 03 feb

ma 08 feb

wo 10 feb

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis

In samenwerking met Seniorweb organiseren wij elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Maak dan een afspraak voor gratis hulp.

• Spreekuur DigiTaalhuis Amersfoort Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Gratis advies voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken. En voor wie wil leren omgaan met de computer.

• Iedere donderdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! Iedere donderdag in de Bibliotheek het Eemhuis. (Join the Language Café in the Bibliotheek het Eemhuis.)

• Iedere vrijdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! Iedere vrijdag in de Bibliotheek het Eemhuis. (Join the Language Café in the Bibliotheek het Eemhuis.)

vr 12 feb