DigiTaalhuis Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 177)

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis

In samenwerking met Seniorweb organiseren wij elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan langs.

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

modern computer gadgets  - laptop, tablet and phone close up Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

• Iedere donderdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doe je in het Taalcafé! Iedere donderdag in de Bibliotheek het Eemhuis. (Join the Language Café in the Bibliotheek het Eemhuis.)

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

vr 08 jul

• Iedere vrijdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doe je in het Taalcafé! Iedere vrijdag in de Bibliotheek het Eemhuis. (Join the Language Café in the Bibliotheek het Eemhuis.)

vr 08 jul

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

di 12 jul

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details