DigiTaalhuis Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 136)

Van 18:30 tot 19:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

wo 30 sep

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!

wo 30 sep

• Online Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 05 okt

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!

di 06 okt

wo 07 okt