DigiTaalhuis Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 131)

• Online Taalcafé Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom en met gebruik van camera doe je mee. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

di 05 jul

• Spreekuur DigiTaalhuis Baarn Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer wil leren gebruiken.

wo 06 jul

• Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!

wo 06 jul

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op vrijdag van 13.30 tot 14.30 uur in de Bibliotheek Baarn.

vr 08 jul

vr 15 jul