DigiTaalhuis Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 70)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Vanwege het coronavirus blijven we nog zo veel mogelijk thuis. Dat betekent thuis de Nederlandse taal oefenen of vanuit huis hier iemand bij helpen. Heb je hier vragen over of kunnen we je helpen? Maak dan een afspraak en kom naar het Spreekuur van DigiTaalhuis Baarn.

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 09 jul

• Online Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 13 jul

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn