DigiTaalhuis Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 96)

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

wo 11 dec

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

wo 11 dec

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 12 dec

wo 18 dec