DigiTaalhuis Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 165)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

ma 18 jan

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

wo 20 jan

ma 25 jan

wo 27 jan

ma 01 feb

wo 03 feb

ma 08 feb

• Spreekuur DigiTaalhuis Baarn Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

• Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!