DigiTaalhuis Bunschoten

Resultaat 1 - 10 (van 343)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom en met de camera aan doe je mee. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

ma 29 nov

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom en met gebruik van camera doe je mee. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

di 30 nov

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones of internet? Dan kun je elke woensdag terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies. Maak hiervoor een afspraak.

• Spreekuur DigiTaalhuis Bunschoten Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 16:00 tot 17:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken.

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kun je in de Bibliotheek Bunschoten samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten.

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kun je samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de donderdagochtend.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de donderdagmiddag.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

ma 06 dec