DigiTaalhuis Bunschoten

Resultaat 1 - 10 (van 307)

Van 08:45 tot 09:45 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kun je de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten.

• Spreekuur DigiTaalhuis Bunschoten Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 08:45 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kun je samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten.

• Online Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 02 nov

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | De Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones, internet en digitale diensten van de overheid of andere instellingen? Dan kun je elke 1e en 3e woensdag van de maand terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies. Maak hiervoor wel een afspraak

Van 18:45 tot 19:45 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kun je in de Bibliotheek Bunschoten samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten.

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Van 08:45 tot 09:45 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten