DigiTaalhuis Bunschoten

Resultaat 1 - 10 (van 341)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

ma 01 feb

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

wo 03 feb

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

ma 08 feb

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

Van 18:45 tot 19:45 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kun je in de Bibliotheek Bunschoten samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten.

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

• Spreekuur DigiTaalhuis Bunschoten Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 08:45 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken.

Van 08:45 tot 09:45 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kun je de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kun je samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten.