DigiTaalhuis Leusden

Resultaat 11 - 20 (van 90)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied! Vanwege coronamaatregelen wel graag eerst een afspraak maken.

ma 23 nov

• Online Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 23 nov

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Leusden. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doe je in het Taalcafé!

di 24 nov

ma 30 nov