DigiTaalhuis Leusden

Resultaat 11 - 20 (van 56)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied! Vanwege coronamaatregelen wel graag eerst een afspraak maken.

ma 24 aug

• Online TaalcafĂ© Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

ma 24 aug

ma 31 aug