DigiTaalhuis Leusden

Resultaat 41 - 50 (van 90)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Leusden. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doe je in het Taalcafé!

di 02 mrt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied! Vanwege coronamaatregelen wel graag eerst een afspraak maken.

ma 08 mrt

di 09 mrt