Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 33)

• Het Boek van de maand-gesprek Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats. De toegang is gratis.

wo 08 jul

• Je hebt meer vrienden dan je denkt; filosofen over publieke vriendschap Bekijk details

19:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Marthe Kerkwijk is filosoof en programmamanager bij de Internationale School voor Wijsbegeerte in Leusden. In de coronacrisis ligt eenzaamheid nog meer op de loer dan in 'normale' tijden. Maar je hebt meer vrienden dan je denkt, legt zij uit aan de hand van uitspraken van o.a. Hannah Arendt en Aristoteles. Deze lezing is op 14 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

di 14 jul

• De Kettingreactie Machine Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Het Eemhuis | 8+

Kom jij deze zomervakantie meedoen met een activiteit van de het Medialab? Bij deze workshop maak je een virtuele kettingreactie.

di 21 jul

• De Mensenbieb Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

De Mensenbieb is een bibliotheek van mensen. Bij ons ‘leent’ u levende boeken. De boeken zijn mensen die u mogelijk in uw omgeving niet vaak of nooit spreekt. U mag deze 'boeken' alles vragen! De Mensenbieb is 21 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

di 21 jul

• Voorleesfeestje Woeste Willem | Amersfoort Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | Het Eemhuis | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek het Eemhuis! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "piraten".

wo 22 jul

• Cartoons inspreken & geluidseffecten maken Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | Het Eemhuis | 8+

Kom jij deze zomervakantie meedoen met een activiteit van de het Medialab? Bij deze workshop ga je zelf cartoons inspreken & geluidseffecten maken.

do 23 jul

• Voorleesfeestje Woeste Willem | Vathorst Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Vathorst | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Vathorst! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "piraten".

do 23 jul

• Journalist voor 1 dag Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | Het Eemhuis | 8+

Journalisten opgelet! Heb je altijd al je eigen journaal willen maken? Dan is dit je kans!

vr 24 jul

• Voorleesfeestje Woeste Willem | Amersfoort Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Het Eemhuis | v.a. 3 jaar

za 25 jul

• Voorleesfeestje Woeste Willem | Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Hoogland | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Hoogland! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "piraten".

za 25 jul