Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 184)

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Maak dan een afspraak voor het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 29 okt

• Voorlezen Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland | v.a. 3 jaar

za 31 okt

• Voorlezen Vathorst Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vathorst | v.a. 3 jaar

za 31 okt

• Voorlezen Eemhuis Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis | v.a. 3 jaar

Elke zondag wordt er voorgelezen in de Bibliotheek Eemhuis. Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen.

zo 01 nov

• Alles kidz: Book-O-Matic Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Woudenberg | 6 tot 8 jaar

Een eigen film maken hoeft niet moeilijk te zijn. Tijdens de Book-O-Matic workshop maken de kinderen in tweetallen met verschillende plaatjes een eigen stripverhaal.

wo 04 nov

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

do 05 nov

• Voorlezen Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland | v.a. 3 jaar

za 07 nov

• Voorlezen Vathorst Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vathorst | v.a. 3 jaar

za 07 nov

• Voorlezen Eemhuis Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis | v.a. 3 jaar

zo 08 nov

• Het Boek van de maand-gesprek - afgelast Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats. De toegang is gratis.

wo 11 nov