Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 48)

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

wo 11 dec

wo 18 dec

• Lezing: Kerst en (kerst)boeken Bekijk details

Woman resting with cup of hot drink and book near fireplace Van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Baarn

Drs Gees-Ineke Smit organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Baarn op vrijdagavond 20 december, zo vlak voor de Kerst, een intieme avond rond het thema Kerst en (kerst)boeken. In de pauze worden kersthapjes en -drankjes geserveerd. De inleiding wordt verzorgd door Marie-Ellen Jacobs, medewerker van de Bibliotheek Baarn.

vr 20 dec

wo 08 jan