Leeskringen

• Open Senia leesclub over "Het einde van de eenzaamheid" van Benedict Wells Bekijk details

10:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Heeft u interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen. Woensdag 12 augustus, aanvang 10.30, organiseert Senia leesclubs in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open” leesclub” in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis.

wo 12 aug

19:30 | de Bibliotheek Leusden

Heeft u interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen. Woensdag 12 augustus en bij voldoende aanmeldingen donderdag 13 augustus, aanvang 19.30, organiseert Senia leesclubs in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open” leesclub” in de Bibliotheek Leusden.

wo 12 aug