Leeskringen

Resultaat 1 - 10 (van 27)

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur.

wo 26 feb

• Informatiepunt Leeskringen Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - espressobar De Draak

Elke tweede woensdag van de maand van 11.00-12.00 uur, voorafgaand aan het Boek van de Maand-gesprek, zit Senia-ambassadeur Liesbeth Ram klaar om vragen te beantwoorden over leeskringen.

wo 11 mrt

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

wo 11 mrt

wo 25 mrt

• Informatiepunt Leeskringen Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - espressobar De Draak

wo 08 apr

• Josephine Rombouts over 'Cliffrock Castle, werken op een kasteel in Schotland' Bekijk details

20:00 | KAdEcafé

Josephine Rombouts, auteur van 'Cliffrock Castle, werken op een kasteel in Schotland', komt 8 april naar Amersfoort. Deze activiteit vindt in het KAdECafé plaats en wordt samen met de Algemene Boekhandel georganiseerd.

wo 29 apr

wo 13 mei

• Roxane van Iperen over 't Hooge Nest Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | KAdECafé Eemhuis

De aankoop van haar huis leidde tot de ontdekking van een bijzondere geschiedenis. In haar boek ’t Hooge nest beschrijft Van Iperen het waargebeurd verhaal over twee joodse zussen in het verzet, een onderduikadres in het Gooi en het onvermijdelijke verraad. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren verkocht, de filmrechten verkocht, is de Engelse vertaling een hit en won ze er de Opzij Literatuurprijs mee. Ism De Algemene Boekhandel.

do 14 mei