Leusden

• Historisch Kijkcafé Bekijk details

Van 14:45 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Leusden en de Historische Kring Leusden organiseren weer een 'Historisch Kijkcafé', waarbij u vrijblijvend oude foto’s kunt bekijken van Hamersveld, Leusbroek, Stoutenburg en Achterveld. Tijdens deze editie worden beelden uit de jaren zestig vertoond.

di 25 feb

• Blikopeners - Janny Jochemsen over de bijen Bekijk details

12:00 | de Bibliotheek Leusden

Blikopeners is een reeks lezingen die iedere laatste donderdag van de maand plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. Meestal komt de spreker uit de regio of wordt er over een lokaal thema of verhaal verteld. Op donderdag 27 februari is het de beurt aan imker Janny Jochemsen. Na de lezing is er een lunch die wordt verzorgd door Pon.

do 27 feb

• Dwarsliggen en zingeving?! In gesprek met Aafke Romeijn Bekijk details

20:00 | de Bibliotheek Leusden

Op maandag 9 maart om 20.00 uur komt Aafke Romeijn, op uitnodiging van de Bibliotheek en Zincafé Leusden, naar de Bibliotheek Leusden voor een lezing en gesprek in het kader van het boekenweekthema: Rebellen en Dwarsdenkers.

ma 09 mrt

• Informatiebijeenkomst 'de nieuwe donorwet' Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Leusden

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. Daarom is er dinsdag 24 maart een gratis voorlichtingsbijeenkomst in de Bibliotheek Baarn om u hierover te informeren.

di 24 mrt

• Blikopeners - Marcel Magnée over het Nederlandse erfrecht Bekijk details

12:00 | de Bibliotheek Leusden

Blikopeners is een reeks lezingen die iedere laatste donderdag van de maand plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. Meestal komt de spreker uit de regio of wordt er over een lokaal thema of verhaal verteld. Op donderdag 26 maart is het de beurt aan notaris Marcel Magnée. Na de lezing is er een lunch die wordt verzorgd door Pon.

do 26 mrt

• Schrijverscafé: Marco Willemse over 'Landgoed Den Treek-Henschoten' Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Leusden

Het Schrijverscafé is een reeks lezingen die om de twee maanden plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. De spreker is altijd een Eemlandse auteur. Op zondag 5 april is het de beurt aan Marco Willemse over 'Landgoed Den Treek-Henschoten'.

zo 05 apr

• Historisch Kijkcafé Bekijk details

Van 14:45 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Leusden en de Historische Kring Leusden organiseren weer een 'Historisch Kijkcafé', waarbij u vrijblijvend oude foto’s kunt bekijken van Hamersveld, Leusbroek, Stoutenburg en Achterveld. Het thema van deze middag is 'De laatste weken van de oorlog'.

di 14 apr