Medialab

• Kinderboekenfestival Bekijk details

Van 13:00 tot 16:30 | Het Eemhuis | v.a. 7 jaar

Ook dit jaar sluiten we de KBW weer feestelijk af met het Kinderboekenfestival. Maar anders dan anders: dit jaar is het festival echt alléén voor kinderen! Hoofdgast is niemand minder dan Jacques Vriens.

zo 17 okt

• Yellow LEGO Challenge Bekijk details

20 oktober 2021 | de Bibliotheek Bunschoten

Natuurkunde was nog nooit zo leuk! Tijdens the Yellow LEGO Challenge leer je hoe je een échte brug moet bouwen. Maar... wie bouwt de brug die echt álle krachten en elementen kan weerstaan?!

wo 20 okt

• Book-o-Matic Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Vathorst | 6-8 jaar

Een eigen film maken hoeft niet moeilijk te zijn. Tijdens de Book-o-Matic workshop maak jij met allerlei plaatjes je eigen stripverhaal!

wo 17 nov

• Yellow LEGO Challenge Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Hoogland | 8+

wo 17 nov

• BeeBot Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Hoogland | 4-6 jaar

De Bee Bot is een gezellig programmeerbaar bijtje! Jij mag voor hem de route uitstippelen die hij moet afleggen.

wo 24 nov