Woudenberg

Resultaat 1 - 10 (van 24)

• Alles kidz: Book-O-Matic Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Woudenberg | 6 tot 8 jaar

Een eigen film maken hoeft niet moeilijk te zijn. Tijdens de Book-O-Matic workshop maken de kinderen in tweetallen met verschillende plaatjes een eigen stripverhaal.

wo 04 nov

• Lunch-cult-uurtje met Caroline Nelissen over het schrijfproces en uitgeven van een boek - AFGELAST Bekijk details

12:00 | Cultuurhuis: dè Huiskamer van Woudenberg

Op 11 november om 12.00 uur is het Lunch-cult-uurtje met Caroline Nelissen in de Bibliotheek Woudenberg. Nelissen gaat door op haar vorige lezing over het schrijfproces van haar nieuwe boek 'De Krantenjongen'. En wat ze er allemaal voor doet om het uitgegeven te krijgen. Daarna eten we gezamenlijk een broodje en kan er doorgepraat worden over het onderwerp.

wo 11 nov

• Voorlezen Woudenberg Bekijk details

Teacher At Montessori School Reading To Children At Story Time Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Woudenberg | v.a. 3 jaar

Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen.

wo 11 nov

wo 25 nov