Woudenberg

• Voorleesfeestje Berenjacht | Woudenberg Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Woudenberg | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Woudenberg! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

wo 12 aug

• Voorleesfeestje Tangramkat | Woudenberg Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Woudenberg | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Woudenberg! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "spelen".

wo 19 aug

• Voorleesfeestje Tangramkat | Woudenberg Bekijk details

wo 26 aug

• Huiskamerquiz: Groen moet je doen Bekijk details

20:00 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

De Bibliotheek Woudenberg en Cultuurhuis Woudenberg komen met alweer de derde editie van de Huiskamerquiz. Na twee succesvolle edities testen we de deelnemers dit keer op het gebied van duurzaamheid. Wie weet alles over klimaatverandering, afval scheiden en CO2? De 'duurzame' Huiskamerquiz is op vrijdag 15 mei in de Bibliotheek Woudenberg.

vr 09 okt