Nieuwsoverzichtspagina Walk&Talk

• Leer netwerken bij online Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Eemland Bekijk details

6 mei 2021

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige. Op donderdag 20 mei is er weer een editie. Tijdens een online sessie horen deelnemers meer over het thema netwerken.

Bekijk details van Leer netwerken bij online Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Eemland

• Walk&Talk over online sollicitatiegesprekken Bekijk details

12 maart 2021

Wie op zoek is naar (ander) werk kan soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op vrijdag 26 maart is er de eerste sessie. Tijdens een online workshop horen deelnemers meer over de do’s en dont’s in online sollicitatiegesprekken.

Bekijk details van Walk&Talk over online sollicitatiegesprekken