BoekStart gouden kaart actie

Gepubliceerd op: 24 augustus 2020 16:16

In de maand september maken baby’s kans op een prijs! Schrijf jouw kind in, ontvang een gratis BoekStart-koffertje, vind de gouden kaart en win de prijs!

Baby’s die ingeschreven worden krijgen standaard het gratis BoekStartkoffertje, met daarin twee boekjes. Om voorlezen aan baby's extra aandacht te geven kunnen baby’s in de maand september een prijs winnen. De baby’s die een gouden kaart in hun koffertje vinden krijgen een leuk BoekStart-verrassingspakket.

Lid worden van de Bibliotheek is gratis voor baby's, dus deelname aan de actie ook.

Waarom voorlezen?

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al in de buik luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Uit onderzoek blijkt dat voorlezen loont: kinderen die al voordat ze acht maanden oud zijn worden voorgelezen, scoren later hoger op taal.

De Bibliotheek heeft een prachtige BoekStart-collectie geschikt voor baby’s van alle leeftijden. Voor boeken en advies ben je altijd van harte welkom in de Bibliotheek.

Lid worden?

Inschrijven kan bij de balie van een van onze vestigingen. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee.

P.S. Alle kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek Eemland!