Fotowedstrijd Vathorst

Gepubliceerd op: 30 oktober 2020 11:02

Bij de Bibliotheek Vathorst wordt gewerkt aan een nieuwe inrichting. We verwachten dat dit begin januari gereed is. We willen de wijk ook terug laten komen in de inrichting door middel van aansprekende en herkenbare foto’s van Vathorst. Daarom organiseren we een fotowedstrijd.

Er zijn vier thema’s waar we foto’s bij zoeken:

• Water
  • Groen
  • Spelen
  • Kunst

Dus heb jij ambities met fotografie, heb je een goed idee of vind je het gewoon leuk om te fotograferen? Lever dan je mooiste foto in en wie weet krijgt die van jou wel een prominente plek in de nieuw ingerichte Bibliotheek. We selecteren uiteindelijk 15 foto’s die op groot formaat in de Bibliotheek worden opgehangen. Inzenden kan tot 1 december. De beelden moeten minimaal 5 Mb zijn en kunnen worden gemaild naar d.rutten@bibliotheekeemland.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.