Nieuwe naam Bibliotheek Baarn

Gepubliceerd op: 13 februari 2022 08:12

De nieuwe gezamenlijke naam van de Bibliotheek Baarn en Theater de Speeldoos is eindelijk bekend. Vanaf 2024 is iedereen straks welkom in De Kroon! Zaterdag 12 februari zijn de nieuwe naam en het logo onthuld onder luid tromgeroffel.

Waarom de Kroon?

De naam, de identiteit en de huisstijl zijn tot stand gekomen vanuit de samenwerking tussen de Bibliotheek Baarn, Theater de Speeldoos en de gemeente. Alle partijen zijn blij dat het nu mogelijk is om vanuit gezamenlijkheid te communiceren.

Het logo is geïnspireerd op het volgende concept:
Rijkdom zit van binnen. In ons allemaal. Iedereen heeft interesses, talenten en dromen voor de toekomst. De Kroon is dé plek waar alles samenkomt. Jezelf verrijken, je vermaken en anderen ontmoeten doe je in het culturele hart van Baarn. Je bent er gelijk aan elkaar, en tegelijk, de koning(in) te rijk met zoveel moois.

De Kroon. Je komt er voor Youp & Japin & koffie, maar ook voor ABBA & Annie & Tosti's. Voor Bond & Baldacci & Bier of voor Peppa & Roald & Chips.

Op dekroonbaarn.nl vind je meer informatie over het project.