Bestseller-auteur Annejet van der Zijl in het AFAS Theater

Gepubliceerd op: 28 oktober 2019 11:36

Annejet van der Zijl, schrijfster van bestsellers als Sonny Boy, Bernhard en De Amerikaanse prinses, komt naar Leusden. Op maandag 11 november ontvangen de Bibliotheek Leusden en Rotary Leusden haar in het AFAS Theater, waar Ivan Borghstijn haar zal interviewen.

Annejet van der Zijl schreef tot dusver zes succesvolle non-fictieboeken en (samen met Jo Simons) één fictieboek. Niet gek dat NRC Handelsblad haar ‘de ongekroonde koningin van de literaire non-fictie’ noemde. Voor haar totale oeuvre ontving Van der Zijl onder andere de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamprijs voor de Kunst. In 2020 schrijft zij het boekenweekgeschenk ter gelegenheid van de Boekenweek dat als thema 'rebellen en dwarsdenkers' heeft.

De Bibliotheek Leusden en Rotary Leusden halen Van der Zijl graag naar Leusden voor een interview. Deze is op 11 november om 20.00 uur in het AFAS Theater (Philipsstraat 9, Leusden). De toegang is € 10,- voor bibliotheekleden en € 12,50 voor mensen die geen lid zijn. Kaarten zijn te koop bij de Bibliotheek Eemland.