Aangepaste coronamaatregelen

Gepubliceerd op: 15 februari 2022 19:15

Tijdens de persconferentie van 15 februari zijn versoepelingen aangekondigd. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat iedereen welkom is om materialen uit te zoeken en te lenen en te komen werken of studeren. Vanaf vrijdag 25 februari is er geen mondkapjesplicht meer en je hoeft geen 1,5 meter afstand te houden. We zien je graag in de bibliotheek!

Wat betekent dit verder voor onze leden?

• Er kan worden gewerkt/gestudeerd in al onze vestigingen. Wil je zeker zijn van een werkplek, reserveer deze dan tijdig. Zo kun je zorgeloos aan de slag.
  • De leestafel is toegankelijk voor het lezen van een krant of tijdschrift.
  • Het is mogelijk om te printen, scannen of kopiëren in de vestigingen.
  • De online bibliotheek is ook open voor het lenen van e-books en luisterboeken.
  • Heb je een openstaand bedrag op je pas? Betalen kan ook via iDEAL in Mijn menu. Zo zorgen we voor zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in de vestigingen.
  • Bekijk hier de actuele openingstijden.

Spelregels

• Kom niet naar de bibliotheek als je verkoudheidsklachten of verhoging hebt of als iemand uit je huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Veel plezier!