Eerste Kennisdelers in de Bibliotheek Leusden

Gepubliceerd op: 19 maart 2021 10:38

Hoe verminder je zelf je stress in tijden van corona en ook daarna? Hoor het tijdens de eerste Kennisdelers van de Bibliotheek Leusden. Ester Janssen - van den Hoek, master in de psychosomatische fysiotherapie, geeft je tijdens deze interactieve lezing handvatten om met stress om te gaan. Deze online lezing is op donderdag 1 april om 20.00 uur.

Tijdens deze interactieve lezing krijg je handvatten om met stress om te gaan. Hoe kun jij er zelf voor zorgen dat je je weer normaal voelt, ondanks de huidige omstandigheden? Gelukkig kan je daar zelf wat aan doen! In deze lezing ga je verschillende manieren leren om daarmee aan de slag te gaan. Want iedereen is anders en het is belangrijk dat jij gaat doen wat bij jou past om je stress te verminderen.

Over Kennisdelers

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Daarom wil de Bibliotheek een lokaal podium bieden aan de inwoners van Leusden, die hun kennis willen delen met andere inwoners.