FORT33 en de Bibliotheek Leusden organiseren #Biebsessies

Gepubliceerd op: 16 februari 2021 08:30

Dat de bibliotheken alleen nog maar afhaalpunt zijn en de cultuurpodia gesloten zijn voor publiek wil niet zeggen dat er niets gebeurt. De culturele organisaties hebben elkaar in deze tijden misschien wel harder nodig dan ooit. Daarom hebben FORT33 en de Bibliotheek Leusden de handen ineengeslagen. Door deze samenwerking kunnen kinderen van 2 t/m 6 jaar nu thuis luisteren naar Elles van de Bibliotheek Leusden die de leukste boeken voorleest. Ook aan de oudere doelgroep wordt gedacht.

Iedere woensdag om 15:00 uur komt er voor de kinderen een nieuwe #Biebsessie voor kinderen online op het YouTube-kanaal van FORT33. De #Biebsessies voor de oudere doelgroep komen vanaf zondag 21 februari online. Vanwege auteursrecht zijn de opnames maar 5 uur beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

Op woensdag 17 februari wordt tijdens de eerste #Biebsessie ‘Coco kan het’ van Loes Riphagen voorgelezen. En dat is niet alles. Je kan ook nog zelf knutselen! Via deze link maak je je eigen Coco (je hebt wel een printer nodig). De woensdagen daarna worden de volgende boeken voorgelezen: 'Mama kwijt' van Chris Haughton, 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' van Werner Holzwarth en 'We gaan op berenjacht' van Michael Rosen. Voor de oudere doelgroep zullen de volgende boeken langs komen; 'Toonboek' van Toon Hermans, 'Houd moed' van Toon Tellegen, 'Gedundrukt' van Simon Carmiggelt en 'Als je moe bent en verkouden' van Annie M.G. Schmidt.