Gildefeest Eemlandse schrijvers

Gepubliceerd op: 22 juli 2022 10:42

De bibliotheek Eemland nodigt op zaterdagavond 27 augustus schrijvers uit Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg uit voor het Gildefeest Eemlandse schrijvers. Tijdens deze feestelijke avond wordt er ook een speciale reverspin uitgereikt.

Community Eemlandse Schrijvers

Iedereen uit Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg die een boek heeft geschreven en gepubliceerd, krijgt tijdens deze feestelijke avond een speciale reverspin uitgereikt. De community Eemlandse schrijvers is gestart in 2008 en omvat inmiddels meer dan 400 schrijvers. Het doel van de bibliotheek en de community is om elkaar te versterken en om verbindingen te leggen en samenwerkingen te stimuleren. Op de avond is er een quiz, muziek, fotosessie en de mogelijkheid tot een onderlinge boekenruilbeurs.

Eemlandse Schrijver

Heb jij een boek geschreven en gepubliceerd en komt je uit de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg)? Dan zien we je graag op zaterdag 27 augustus. Het belooft een feestelijke avond te worden en ontvang de speciale reverspin voor Eemlandse Schrijvers.

Benieuwd naar het programma en wil jij je aanmelden? Dat kan op deze pagina:

Meer informatie & Aanmelden