Leer netwerken bij online Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Eemland

Gepubliceerd op: 6 mei 2021 14:02

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige. Op donderdag 20 mei is er weer een editie. Tijdens een online sessie horen deelnemers meer over het thema netwerken.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de vacatures ingevuld wordt via het netwerk. Dat betekent dus dat de vacatures die zichtbaar zijn voor ons allemaal slechts 30% van het totale aanbod is. Logisch dus dat netwerken een belangrijk onderdeel is bij het vinden van werk. Op donderdag 20 mei is de deskundige Anneke van Dijck. Anneke van Dijck werkt sinds 2008 als zelfstandig loopbaanprofessional in de regio Eemland.

Na de eerste online bijeenkomsten vinden er in de regio op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten in de bibliotheken Het Eemhuis, Baarn, Leusden en Woudenberg plaats. We hopen, afhankelijk van de coronamaatregelen, op korte termijn te kunnen starten met live bijeenkomsten