Lezing The zero waste project in het Eemhuis

Gepubliceerd op: 30 oktober 2019 12:39

Hoe gaat dat, een levensstijl zonder afval? Nicky Kroon, bekend van het boek en de blog 'Het zero waste project', geeft een lezing over het onderwerp in het KAdEcafé in het Eemhuis. De lezing is op donderdag 14 november om 20.00 uur.

Nicky en Jessie Kroon leven sinds 2014 zero waste, zonder afval dus. Wat begon als project voor een maand, is inmiddels uitgegroeid tot een jarenlang project en lifestyle! Op hun blog laten de zusjes zien hoe ze dat doen (naast full-time banen) en geven ze tips voor een duurzamer leven. En dat allemaal zónder in te leveren op comfort, stijl of leuke dingen. Inmiddels is ook hun boek The zero waste project verschenen. Doei wegwerp-koffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hallo vintage winkels en betere wereld!

Tijdens de lezing over The zero waste project, donderdag 14 november om 20.00 uur in het KAdEcafé, krijgen bezoekers praktische tips die zij direct toe kunnen passen. Tickets zijn te koop bij de Bibliotheek Eemland. Een ticket kost € 10 en bibliotheekleden krijgen een korting van € 2,50.