Openingstijden en regels

Gepubliceerd op: 17 november 2020 15:28

Vanwege de maatregelen van 17 november hanteren wij een aantal regels. Leden zijn vanaf 19 november weer welkom om boeken te lenen en terug te brengen. Hier hoef je niet voor te reserveren. De werk- en studieplekken zijn in alle vestigingen gesloten, behalve in het Eemhuis. In het Eemhuis zijn 20 werk- en studieplekken die gereserveerd kunnen worden. De leestafels zijn in alle vestigingen gesloten. Om een bezoek aan de bibliotheek zo prettig mogelijk te laten verlopen hanteren we een aantal regels.

Spelregels

• Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • We verwachten dat iedereen een mondkapje draagt in de bibliotheek. Dit doen we vooruitlopend op de verwachte juridische grondslag.
  • Het gebruik van een winkelmandje is verplicht. Zijn deze op, dan graag even wachten.
  • Reserveer hier een werkplek of studieplek in het Eemhuis
  • Heeft u, of iemand uit uw huis, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel uw bezoek dan nog even uit.
  • Schud geen handen.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel goed op.
  • In een aantal van onze vestigingen worden weer activiteiten georganiseerd. Voor ieders gezondheid hanteren wij hiervoor wel een aantal regels
  • Veel plezier!

Tot ziens in de bibliotheek!