Openingstijden en regels

Gepubliceerd op: 2 juli 2020 15:28

Vanaf 31 augustus hanteren we ruimere openingstijden en een aantal regels. Leden zijn welkom om boeken te lenen en terug te brengen en een werkplek te reserveren. Ook is het weer mogelijk om gebruik te maken van de leestafels en leesterrassen voor het lezen van de krant of tijdschriften. De uitleentermijn van materialen is weer 3 weken. Om een bezoek aan de bibliotheek zo prettig mogelijk te laten verlopen hanteren we een aantal regels.

Spelregels

• Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Het gebruik van een winkelmandje is verplicht. Zijn deze op, dan graag even wachten.
  • Reserveer hier een werkplek of studieplek.
  • Heeft u, of iemand uit uw huis, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel uw bezoek dan nog even uit.
  • Schud geen handen.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel goed op.
  • In een aantal van onze vestigingen worden weer activiteiten georganiseerd. Voor ieders gezondheid hanteren wij hiervoor wel een aantal regels
  • Veel plezier!

Tot ziens in de bibliotheek!