Pubquizstrijd033 in de Bibliotheek het Eemhuis: 10 en 11 november

Gepubliceerd op: 8 september 2023 08:55

Op 10 & 11 november is het weer zover! De grote hal van de Bibliotheek het Eemhuis wordt omgetoverd tot de grootste pub van Amersfoort voor de Pubquizstrijd033. Vorige edities waren binnen no-time uitverkocht en ook dit jaar verwachten wij dat de strijd weer vurig losbarst. Iedereen is welkom om mee te doen en er is ruimte voor maar liefst 56 teams. Wees er snel bij!

Onder het genot van een drankje gaan alle deelnemers op 10 & 11 november tussen de boeken van de bibliotheek de (kennis)strijd aan. Wie weet het meest? Weet je het juiste antwoord op het juiste moment? En welk team gaat er vandoor met het prijzenpakket? Dit jaar wordt het prijzenpakket samengesteld door Bierwinkel Hop en Spellenwinkel de Spellenpoort. Van Gogh zorgt voor een smakelijke verrassing tijdens de Pubquizstrijd033.

Iedereen is welkom! Van de doorgewinterde quizspeler tot de nieuwkomers die van het fenomeen pubquizzen wil proeven. Ga jij de strijd aan tijdens deze legendarische pubquiz?! Wacht niet te lang, want vorige keren was het snel uitverkocht!

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdag 10 & zaterdag 11 november
  • Locatie: De grote hal van de Bibliotheek het Eemhuis
  • Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur en start exact om 20.00 uur
  • Team: Maximaal 5 deelnemers per tafel (in totaal zijn er 56 tafels)
  • Kosten: € 50 per team

Kaartje kopen