Tweede Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Eemland over het schrijven van een goed cv

Gepubliceerd op: 15 april 2021 11:34

Wie op zoek is naar (ander) werk kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op vrijdag 30 april is er de tweede sessie. Tijdens een online workshop horen deelnemers meer over het schrijven van een goed cv.

Met de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk biedt de Bibliotheek Eemland werkzoekenden de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

Op 30 april gaat het over het schrijven van een goed cv. Een goed cv is de basis voor een goede start op zoek naar een nieuwe baan. Hoe schrijf je dat? Hoe ziet het eruit? Wat zet je er wel op en wat niet? Waar plaats je het? Stel deze vragen tijdens Walk&Talk online aan Anneke van Dijck. Anneke van Dijck werkt sinds 2008 als zelfstandig loopbaanprofessional in de regio Eemland.

Na de eerste online bijeenkomsten vinden er in de regio op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten in de bibliotheken Het Eemhuis, Baarn, Leusden en Woudenberg plaats. We hopen, afhankelijk van de coronamaatregelen, op korte termijn te kunnen starten met live bijeenkomsten.