Verkoop muziekcollectie verlengd

Gepubliceerd op: 17 mei 2022 13:36

T/m zondag 22 mei is iedereen van harte welkom tijdens de verkoop van de muziekcollectie in de Bibliotheek het Eemhuis.

Verkoop van de collectie

Alle cd’s, met uitzondering van cd’s van Eemlandse musici, worden te koop aangeboden. De muziekcollectie bestaat uit ruim 10.000 cd’s. De collectie heeft een gevarieerd aanbod van popmuziek, klassieke muziek tot kindermuziek-cd’s.

Praktische informatie verkoop

Data: De verkoop van de muziekcollectie is verlengd en loopt t/m zondag 22 mei.

Kosten: Je betaalt een vast bedrag per cd van €1,- en is alleen per Pin te betalen

Muziek blijven luisteren via Muziekweb

Na 22 mei kunnen liefhebbers van muziek via Muziekweb cd’s, muziekdvd’s en vinyl lenen. Deze worden vervolgens naar de lokale bibliotheekvestiging verzonden. Muziekweb heeft een ruim assortiment en je kan kiezen uit maar liefst 500.000 cd’s, 30.000 muziekdvd’s en 300.000 stuks vinyl.