Volg gratis trainingen via de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 16 juni 2020 11:43

Alle inwoners van Nederland kunnen direct aan de slag met online trainingen, waarmee zij hun soft skills en digitale vaardigheden kunnen versterken. Via SkillsTown en de bibliotheek krijgt iedereen toegang tot 28 gratis trainingen.

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Met dit initiatief willen de KB en SkillsTown alle Nederlanders in deze moeilijke periode ondersteunen. Met de online cursussen kunnen Nederlanders hun vaardigheden laagdrempelig verbeteren.

In het pakket van 28 trainingen wordt aandacht besteed aan zowel persoonlijke als professionele vaardigheden. Nederlanders kunnen trainingen volgen op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Verder omvat het aanbod de cursussen digitale fotografie, yoga en mindfulness, sporten en bewegen, gezond eten, een korte cursus geluk en meer. Deze inspirerende trainingen maken deel uit van het aanbod van SkillsTown.