Voorleesfeestje voor gift van JCI voor VoorleesExpress

Gepubliceerd op: 1 februari 2019 10:43

Vrijdagmiddag 1 februari ontving de VoorleesExpress Eemland een cheque van 6.000 euro! Dit fantastische bedrag werd opgehaald door JCI Eemland met de verkoop van chocoladeletters. Als dank voor de steun organiseerde de VoorleesExpress een speciaal voorleesfeestje tijdens De Nationale Voorleesdagen voor de kinderen van de leden van JCI Eemland.

Al 15 jaar verkoopt JCI Eemland chocoladeletters voor een goed doel. Veel bedrijven geven rond Sinterklaas een attentie aan hun medewerkers en/of hun relaties. Dankzij de chocoladeletteractie (http://www.chocoletterjci.nl/ ) kunnen bedrijven direct bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dit jaar ging de opbrengst van € 6000,- naar de VoorleesExpress Eemland. Een bedrag die we goed kunnen gebruiken voor het project waarin we extra aandacht geven aan kinderen met een taalachterstand. 

Namens de voorleeskinderen en hun ouders, de voorlezers, coördinatoren en de projectleider willen we JCI van harte bedanken!

Over JCI

Junior Chamber International (JCI) is een wereldwijde netwerkorganisatie voor actieve mensen van 25 tot 40 jaar die zich inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en positieve verandering in de maatschappij. JCI Eemland is in 1971 opgericht en telt momenteel 15 leden. Ze zijn actief betrokken bij ludieke projecten die maatschappelijke impact hebben in de regio Amersfoort.