De bibliotheken zijn weer open!

Gepubliceerd op: 22 september 2021 16:00

De bibliotheken zijn weer open! Dat betekent dat iedereen weer welkom is om materialen uit te zoeken en te lenen, een krantje of tijdschrift te lezen aan de leestafel en te komen werken of studeren. Mits er in de vestiging natuurlijk voldoende afstand gehouden kan worden.

Wat betekent dit verder voor onze leden?

• Bekijk hier de actuele openingstijden.
  • Er kan weer worden gewerkt/gestudeerd in al onze vestigingen. Wil je zeker zijn van een werkplek, reserveer deze dan tijdig. Zo kun je zorgeloos aan de slag.
  • Het is mogelijk om te printen, scannen of kopiëren in de vestigingen.
  • Materialen worden voor drie weken uitgeleend (verleng zelf de materialen als je ze langer wil lenen).
  • De online bibliotheek is ook open voor het lenen van e-books en luisterboeken.
  • Heb je een openstaande boete? Betalen kan ook via iDEAL in Mijn menu. Zo zorgen we voor zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in de vestigingen.

Spelregels

• Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten de bibliotheek.
  • Kom niet naar de bibliotheek als je verkoudheidsklachten of verhoging hebt of als iemand uit je huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel goed op.
  • Veel plezier!