Hulp bij het maken van een afspraak voor een boosterprik

Gepubliceerd op: 20 december 2021 10:13

Het maken van een afspraak voor de boosterprik is niet voor iedereen even makkelijk. Bij het IDO (Informatiepunt Digitale Overheid) in de Bibliotheek kunnen we je op weg helpen. Voor het online maken van een afspraak voor de boosterprik is het belangrijk dat je je DigiD meeneemt.

Een afspraak voor een boosterprik kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Telefonisch via het landelijk afsprakennummer vermeldt in de uitnodigingsbrief en bij de GGD regio Utrecht via 030 630 5400.
Het kan echter telefonisch zo druk zijn dat  automatisch de verbinding wordt verbroken. Het is dus altijd sneller om de afspraak online te maken.

Hieronder vind je informatie die je kan helpen bij het online maken van een afspraak voor de boosterprik. Kom je er niet uit? Kom dan langs tijdens het  spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid in jouw bibliotheekvestiging.

Online een afspraak maken

Bekijk voor het online maken van een afspraak voor de boosterprik de stappen die je moet doorlopen
Ook onderstaand filmpje laat zien hoe je een online een afspraak kunt maken voor een boosterprik. Is het voor jezelf geen probleem om online een afspraak te maken? Dan kun je het filmpje ook gebruiken om een ander op weg te helpen.

Uitleg afspraak boosterprik

Belangrijk om te weten

De bibliotheekmedewerker mag helpen bij het doorlopen van het proces om online een afspraak te maken, maar mag de inloggegevens (DigiD) van de klant niet voor ze intypen. Dit om de privacy van de klant te waarborgen. Dit moet je dus zelf kunnen en doen. Lukt dit niet, dan moeten ook wij doorverwijzen naar de welzijnsorganisatie voor hulp hierbij.