Tegenlicht Meetup 033

Bij de Tegenlicht Meetups 033 in de Bibliotheek Eemland behandelen we actuele onderwerpen die eerder zijn uitgezonden bij VPRO Tegenlicht. Iedere Meetup zijn er lokale sprekers aanwezig in het Eemhuis. Voorafgaand aan elke spreker wordt er een kort fragment uit een eerdere Tegenlicht uitzending vertoond.

Tegenlicht Meet Ups zijn ontstaan uit het idee om samen verder te kijken en tot mogelijk lokale ideeën en verbindingen te komen. Dit is een samenwerking tussen de Bibliotheek Eemland en de VPRO, met medewerking van een aantal professionele vrijwilligers.

• Tegenlicht Meet Up 033 - The perfect me

Dit keer gaat de Tegenlicht Meet Up over het thema mooi zijn. Mooi zijn heeft veel voordelen: je doet het beter op de relatiemarkt, bij het vinden van een baan, een huis en een netwerk. Maar wie bepaalt...

woensdag 14 juli 2021, van 19:30 tot 21:00

KAdECafé

Bekijk details van Tegenlicht Meet Up 033 - The perfect me

Alle activiteiten

Praat online verder

Via de community in KennisCloud is er de mogelijkheid om over onderwerpen uit de Tegenlicht Meetup verder te praten en discussiëren!

Praat mee

Logo KennisCloud