Tegenlicht Meetup 033

Bij de Tegenlicht Meetups 033 in de Bibliotheek Eemland behandelen we actuele onderwerpen die eerder zijn uitgezonden bij VPRO Tegenlicht. Iedere Meetup zijn er lokale sprekers aanwezig in het Eemhuis. Voorafgaand aan elke spreker wordt er een kort fragment uit een eerdere Tegenlicht uitzending vertoond.

Tegenlicht Meet Ups zijn ontstaan uit het idee om samen verder te kijken en tot mogelijk lokale ideeën en verbindingen te komen. Dit is een samenwerking tussen de Bibliotheek Eemland en de VPRO, met medewerking van een aantal professionele vrijwilligers.

• Tegenlicht MeetUp 033 over 'Goed geld verdienen'

De coronacrisis heeft pijnlijk blootgelegd wie die ‘corporate villains’ zijn. Sommige bedrijven staarden zich, onder druk van aandeelhouders, blind op korte termijn winstmaximalisatie. Op woensdag 7 oktober...

Van 19:30 tot 21:30

de Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

wo 07 okt

Alle activiteiten

Actuele boekentips bij het thema 'Mijn DNA'

Nieuws over Tegenlicht Meetup 033

Na de zomer start een nieuwe reeks Tegenlicht Meetup 033

Vanaf 2 september start er een nieuwe reeks Tegenlicht Meetups 033 in de Bibliotheek het Eemhuis. We behandelen actuele onderwerpen die eerder zijn uitgezonden bij VPRO Tegenlicht. De eerste drie thema's zijn al bekend. Bij de volgende Meetups hebben we het over DNA, de helden uit de zorg en korte termijn winstmaximalisatie.

4 augustus 2020