Tegenlicht Meetup 033

Bij de Tegenlicht Meetups 033 in de Bibliotheek Eemland behandelen we actuele onderwerpen die eerder zijn uitgezonden bij VPRO Tegenlicht. Iedere Meetup zijn er lokale sprekers aanwezig in het Eemhuis. Voorafgaand aan elke spreker wordt er een kort fragment uit een eerdere Tegenlicht uitzending vertoond.

Tegenlicht Meet Ups zijn ontstaan uit het idee om samen verder te kijken en tot mogelijk lokale ideeën en verbindingen te komen. Dit is een samenwerking tussen de Bibliotheek Eemland en de VPRO, met medewerking van een aantal professionele vrijwilligers.

• Tegenlicht Meet Up 033 - De Toekomst van protest

Wat is de toekomst van protest nu we niet alleen gedwongen worden afstand te houden, maar ook online aan steeds indringendere en verfijndere surveillance systemen worden onderworpen? De Meet Up vindt online...

Van 19:30 tot 21:00

wo 10 mrt