Walk&Talk

Woon je in Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg en ben je op zoek naar een baan? Neem dan deel aan de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk van de Bibliotheek Eemland. Je ontmoet op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijgt de kans om te netwerken en ervaringen te delen.

Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

Het eerste halfuur behandelt een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Het moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van je collega’s.

Bijeenkomsten Walk&Talk

Alle activiteiten

Met Samen Solliciteren sta je sterker in je zoektocht naar werk!

Live ontmoetingen via Walk & Talk zijn nog niet mogelijk, maar deze onzekere tijd behoeft eigenlijk meer contact. Daarom komen we met iets nieuws: Samen Solliciteren met Walk&Talk.

Samen Solliciteren met Walk&Talk is hét sociale, praktische, leerzame en vooral leuke online trainingsprogramma voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk! Het trainingsprogramma bestaat uit 2 onderdelen: 

  1. Online training - Je krijgt toegang tot ons leerplatform waarop je modules kan volgen. Op jouw eigen tempo! De modules gaan over relevante en actuele onderwerpen voor je zoektocht.
  2. Dagelijkse online sessies - Er is elke werkdag een online Wat vind jij sessie waarin het thema van een module aan bod komt. Tijdens deze online sessies ontmoet je andere werkzoekenden. Je deelt ervaringen, geeft elkaar tips en gaat hiermee aan de slag. Doe je mee? Je kan kosteloos en zonder voorwaarden deelnemen aan het programma.

werk.nl

UWV logo

Werk.nl is een website van het UWV.

WERK-portal.nl

WERK portal logo

Hier vind je gratis online programma’s die jou helpen bij het zoeken naar werk en om lekker aan het werk te blijven. Ook zijn er programma’s over taal, omgaan met de computer en social media. Je kiest zelf waar je mee wilt oefenen! 

Online Cursussen

Online Cursussen logo

Leer online en blijf je ontwikkelen met de online cursussen van de Bibliotheek.

Boekentips van onze redactie

Meer boekentips over solliciteren

Nieuws

Meer nieuws