Resultaat 1 - 10 (van 147)

• Schrijfworkshop Poëzie met Dyslexie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

Doe mee met de schrijfworkshop Poëzie met Dyslexie en ervaar dat dyslexie geen belemmering hoeft te zijn wanneer u gedichten wilt schrijven. Dinsdag 24 april van 19.30 tot 21.30 uur in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis.

di 24 apr

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

wo 25 apr

• Boek van de maand-gesprek (Baarn Leest) Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur. De toegang is gratis!

wo 25 apr

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Wie vragen heeft over zijn of haar tablet, mobiele telefoon, e-book of het internet kan terecht in Dorpshuis de Neng. In samenwerking met de Bibliotheek Hoogland en Seniorweb, organiseert het Dorpshuis een maandelijks Digitaal Hulpplein van 10.00 tot 12.00 uur op elke laatste donderdag van de maand.

do 26 apr

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Tweemaandelijks op de laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

do 26 apr

• Workshop Maak je eigen Youtube-Uitlegfilm Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Heb jij ook iets waar je goed in bent en wat je graag wil uitleggen op YouTube? Tegenwoordig zoekt iedereen die iets wil leren op hoe het moet op YouTube. Medialab organiseert hier op zondag 29 april van 14:00 tot 16:30 uur een workshop over! De kosten voor deze workshop zijn € 10,-

zo 29 apr

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied!

ma 30 apr

• Mamacafé in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Elke eerste en derde woensdag van de maand bent u van 9.30 tot 11.00 uur van harte welkom bij het Mamacafé in de Bibliotheek Bunschoten, dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers van jonge kinderen. De toegang is gratis!

• Workshop: Straatfotografie Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Zie jij ook weleens grappige, mooie of rare situaties op straat? Deze workshop gaat daar helemaal over. Op woensdag 2 mei geeft het medialab tussen 10:00 uur en 12:30 uur een workshop straatfotografie in de Bibliotheek het Eemhuis. De kosten voor deze workshop zijn € 10,00.

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)