Resultaat 1 - 10 (van 56)

• Voorleesfeestje Sinterklaas in Woudenberg Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in Nederland zijn, organiseert de Bibliotheek Eemland voorleesfeestjes in haar verschillende vestigingen. Kinderen tot en met ongeveer zeven jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Woudenberg op woensdag 22 november om 14.00 uur.

• Voorleesfeestje Sinterklaas in ABC Kruiskamp Bekijk details

Van 14:15 tot 15:15 | ABC Kruiskamp (Vlindervallei)

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in Nederland zijn, organiseert de Bibliotheek Eemland voorleesfeestjes in haar verschillende vestigingen. Kinderen tot en met ongeveer zeven jaar zijn van harte welkom in ABC Kruiskamp (de Vlindervallei) op woensdag 22 november om 14.15 uur.

wo 22 nov

• VERPLAATST! Workshop over gebruik en privacy Facebook en WhatsApp Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | de Bibliotheek het Eemhuis (Joriszaal)

In samenwerking met Connect organiseert de Bibliotheek Eemland in de Week van de Mediawijsheid de workshop “Facebook en WhatsApp” voor wie meer wil weten over onder meer het gebruik en privacy van deze kanalen. U bent van harte welkom in de Bibliotheek het Eemhuis op woensdag 22 november. De workshop begint om 15.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

• Cursus: Leer uw iPad beter kennen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Gilde Leusden organiseert samen met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb vanaf woensdag 22 november de cursus "Leer uw iPad beter kennen". De cursus (bestaande uit 4 lessen) vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De andere lessen zijn op woensdag 29 november en 6 en 13 december. De kosten bedragen € 25,- in totaal, te betalen bij de eerste bijeenkomst.

• Themaochtend over belang van voorlezen aan kinderen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Mamacafé Leusden organiseert de Bibliotheek Leusden op woensdag 22 november een themaochtend over het belang van voorlezen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor vaders en moeders met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 11.30 uur.

wo 22 nov

• De Bibliotheek Woudenberg vertoont I, Robot tijdens Nederland Leest Bekijk details

Van 20:15 tot 22:45 | de Bibliotheek Woudenberg

In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica, vertoont de Bibliotheek Woudenberg op donderdagavond 23 november de verfilming van het boek I, Robot dat dit jaar centraal staat. Vooraf aan de filmvertoning verzorgt een medewerker van de Bibliotheek een korte inleiding. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Woudenberg van 20.15 tot 22.45 uur.

do 23 nov

• Gesprekken naar aanleiding van TED Talks over Robotica Bekijk details

20 november 2017, 12:30 t/m 24 november 2017, 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis (Keizaal)

Robots: een zonnige toekomst of juist het begin van het einde van de mens? In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica en aansluitend op de Week van de Mediawijsheid organiseert de Bibliotheek Eemland gesprekken in lunchtijd nav bijzondere TED Talks over Robotica. U bent welkom van 12.30 tot 13.15 uur in het Eemhuis op maandag 20 november, woensdag 22 november en vrijdag 24 november. Na afloop praten we kort na met de aanwezigen. Van harte welkom .

20 nov t/m 24 nov

• Voorleesfeestje Sinterklaas in Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in Nederland zijn, organiseert de Bibliotheek Eemland voorleesfeestjes in haar verschillende vestigingen. Kinderen tot en met ongeveer zeven jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Hoogland op zaterdag 25 november om 11.00 uur.

za 25 nov

• Voorleesfeestje Sinterklaas in het Eemhuis Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in Nederland zijn, organiseert de Bibliotheek Eemland voorleesfeestjes in haar verschillende vestigingen. Kinderen tot en met ongeveer zeven jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek het Eemhuis op zondag 26 november om 15.00 uur.

zo 26 nov

• Verhalenpodium Waar gebeurd over Spelen met vuur Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Het Eemhuis (KAdECafé)

Op zondag 26 november vindt er weer een nieuwe editie van Waar gebeurd plaats in het KAdECafé. 'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse "The Moth". Het thema is deze keer: Spelen met vuur. U bent van harte welkom in het KAdECafé van 17.00 tot 18.30 uur! De entree bedraagt €5,-. Aanmelden is niet verplicht. Vrije inloop is mogelijk voor zover er plaats is.

zo 26 nov