Resultaat 1 - 10 (van 63)

• Digitaal Hulpplein in Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied!

• Schrijfclub voor laaggeletterden Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Het Eemhuis

Heeft u moeite met de Nederlandse taal, maar vindt u het geweldig om gedichten of verhalen te schrijven? Of wilt u meer leren over creatief schrijven? Dan kan deze gratis schrijfclub uitkomst bieden. U bent van harte welkom op de derde maandag van de maand van 9.30 - 11.30 uur.

• Gesprekken naar aanleiding van TED Talks over Robotica Bekijk details

20 november 2017, 12:30 t/m 24 november 2017, 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis (Keizaal)

Robots: een zonnige toekomst of juist het begin van het einde van de mens? In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica en aansluitend op de Week van de Mediawijsheid organiseert de Bibliotheek Eemland gesprekken in lunchtijd nav bijzondere TED Talks over Robotica. U bent welkom van 12.30 tot 13.15 uur in het Eemhuis op maandag 20 november, woensdag 22 november en vrijdag 24 november. Na afloop praten we kort na met de aanwezigen. Van harte welkom .

20 nov t/m 24 nov

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

In samenwerking met KBO en Seniorweb organiseren wij maandelijks een Digitaal Hulpplein van 13.30 - 15.30 uur op elke derde maandagmiddag van de maand. U bent van harte welkom met vragen op digitaal gebied!

• Start leeskring oude literatuur/klassiekers Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Espressobar de Draak in het Eemhuis

Maandag 20 november om 19.30 uur organiseert de Bibliotheek Eemland in samenwerking met Senia een bijeenkomst in Espressobar de Draak in Het Eemhuis voor het oprichten van een leeskring oude literatuur/klassiekers.

• Filmvertoning No direction home over Bob Dylan Bekijk details

Van 19:30 tot 21:15 | Het Eemhuis (Keizaal)

De Bibliotheek Eemland vertoont de film No direction home over Bob Dylan, de winnaar van de Nobelprijs van de Literatuur 2016. De 3,5 uur durende documentaire vertonen wij in twee delen. Het eerste deel is te zien op maandagavond 20 november van 19.30 tot 21.15 uur, het tweede deel op maandagavond 27 november op hetzelfde tijdstip. U bent van harte welkom in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis.

• Lezing De prinsessen en de Renaissance door Gees-Ineke Smit Bekijk details

Van 10:15 tot 12:15 | de Bibliotheek Baarn

Dinsdagochtend 21 november brengt kunsthistoricus Gees-Ineke Smit een bezoek aan de Bibliotheek Baarn om een lezing te geven, genaamd De prinsessen en de Renaissance. De lezing vindt plaats van 10.15 tot 12.15 uur in de Bibliotheek Baarn. De kosten bedragen € 17,50.

di 21 nov

• GEANNULEERD! De Bibliotheek Baarn vertoont I, Robot tijdens Nederland Leest Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Speeldoos Baarn

In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica, vertoont de Bibliotheek Baarn op dinsdagmiddag 21 november de verfilming van het boek I, Robot dat dit jaar centraal staat. Vooraf aan de filmvertoning verzorgt een medewerker van de Bibliotheek een korte inleiding. U bent van harte welkom in Speeldoos Baarn van 14.00 tot 16.30 uur.

• Gratis optreden vertellersduo Dá Fhili Bekijk details

Van 20:30 tot 22:00 | Het Eemhuis (Espressobar de Draak)

Dinsdag 21 november komt vertellersduo Dá Fhili uw avond in de Bibliotheek het Eemhuis onvergetelijk maken. Daan en David komen die dinsdag twee verhalen improviseren binnen een bepaald thema of literair genre. Het thema deze keer is: Science Fiction.

• Themaochtend over belang van voorlezen aan kinderen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Mamacafé Leusden organiseert de Bibliotheek Leusden op woensdag 22 november een themaochtend over het belang van voorlezen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor vaders en moeders met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 11.30 uur.

wo 22 nov