Resultaat 1 - 10 (van 95)

• Informatiebijeenkomst Leeskring Kunstgeschiedenis in Het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis Espressobar de Draak

Zondag 25 juni om 13.30 uur kunnen kunstliefhebbers zich in de Bibliotheek het Eemhuis laten informeren over de nieuw op te richten Leeskring Kunstgeschiedenis. Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door stichting Senia en de Bibliotheek Eemland, wordt de werkwijze van Senia uitgelegd en kunnen geïnteresseerden kennis met elkaar maken.

zo 25 jun

• Digitaal Hulpplein in Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied!

• Introductie-avond Photoshop voor volwassenen Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Het Eemhuis (Keizaal)

Het Medialab organiseert op maandag 26 juni een introductie-avond voor volwassenen om kennis te maken met de mogelijkheden van Adobe Photoshop. Van harte welkom van 19.00 tot 21.30 uur in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis. Wie na afloop enthousiast is geworden en graag meer wil leren, kan zich dan aanmelden voor een volledige cursus in het najaar.

ma 26 jun

• Informatiebijeenkomst avond-leeskring literatuur in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Espressobar De draak in het Eemhuis

De leden van een avond-leeskring literatuur lezen literatuur en komen op een avond bij elkaar om de gelezen boeken te bespreken aan de hand van leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen.

• Informatiebijeenkomst Leeskring Literatuur in Het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Espressobar De draak in het Eemhuis

De leden van een Leeskring Literatuur lezen literatuur en bespreken de boeken met elkaar aan de hand van leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen.

di 27 jun

• Rob Kamphues over zijn roman "Hoor je me" Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | KAdECafé

Schrijver, tv-presentator en cabaretier Rob Kamphues komt dinsdagavond 27 juni op uitnodiging van de Bibliotheek Eemland naar het KAdECafé om een lezing te geven over zijn debuutroman "Hoor je me". U bent van harte welkom om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

di 27 jun

• Boek van de maand-gesprek "Baarn Leest" Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur.

wo 28 jun

• Informatiebijeenkomst Leeskring Kunstgeschiedenis in Leusden Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Zaterdag 1 juli om 10.30 uur kunnen kunstliefhebbers zich in de Bibliotheek Leusden laten informeren over de nieuw op te richten Leeskring Kunstgeschiedenis. Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door stichting Senia en de Bibliotheek Eemland, wordt de werkwijze van Senia uitgelegd en kunnen geïnteresseerden kennis met elkaar maken.

za 01 jul

• Dichter en writer in residence Tjitske Jansen geeft schrijfworkshop Bekijk details

Van 11:00 tot 17:00 | Het Eemhuis (Keizaal)

Zaterdag 1 juli geeft dichter en writer in residence Tjitske Jansen een schrijfworkshop in de Bibliotheek het Eemhuis. Dit doet zij in het kader van de schrijfwedstrijd Heilige Huisjes. De workshop vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in de Keizaal. U bent van harte uitgenodigd!

za 01 jul

• Digitaal Hulpplein in Leusden Bekijk details