Resultaat 1 - 10 (van 217)

• Mamacafé in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Elke eerste en derde woensdag van de maand bent u van 9.30 tot 11.00 uur van harte welkom bij het Mamacafé in de Bibliotheek Bunschoten, dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers van jonge kinderen. De toegang is gratis!

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

• Zin en onzin van kleine partijen; debat Bekijk details

Van 19:30 tot 21:15 | KAdEcafe

Democratie betekent dat iedereen een stem heeft en kan krijgen, bijvoorbeeld door het oprichten van een nieuwe (lokale) partij. Zorgen die kleine partijen voor frisse ideeën of voor versnippering? Op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart staan drie bestaande partijen met één of twéé zetels. Maar ook vier nieuwe partijen die waarschijnlijk niet veel groter zullen worden, als ze überhaupt een zetel weten te bemachtigen.

• Debat: Zin en onzin van kleine partijen Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | KAdEcafe

Door: RTV Utrecht, De Stad Amersfoort, De Bibliotheek Eemland

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Wie vragen heeft over zijn of haar tablet, mobiele telefoon, e-book of het internet kan terecht in Dorpshuis de Neng. In samenwerking met de Bibliotheek Hoogland en Seniorweb, organiseert het Dorpshuis een maandelijks Digitaal Hulpplein van 10.00 tot 12.00 uur op elke laatste donderdag van de maand.

• Debat VAB-Vereniging Amersfoortse Bedrijven Bekijk details

Van 17:30 tot 20:00 | Stadhuis Amersfoort

Debat VAB-Vereniging Amersfoortse Bedrijven.

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Elke laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

• Literaire avond met Tommy Wieringa over "De heilige Rita" Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | KAdECafé

Samen met de Algemene Boekhandel organiseren wij een literaire avond met schrijver Tommy Wieringa over zijn nieuwste roman "De heilige Rita". U bent van harte welkom in het KAdECafé op donderdagavond 22 februari om 20.00 uur! De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

• Zeepkist in teken van Cultuur, Kunst en festivals Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00

In aanloop naar de verkiezingen staat zaterdag 3 februari tussen 14.00 en 16.00 uur De Zeepkist in de Politieke Huiskamer in Het Eemhuis in het teken van cultuur, kunst en festivals.

za 24 feb

• Workshop Cartoons inspreken Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Het Eemhuis (Joriszaal)

Het Medialab organiseert in de voorjaarsvakantie de workshop Cartoons inspreken voor jongeren van 8 t/m 15 jaar. Maak de grappigste filmpjes door ze zelf in te spreken! Doe mee op zondag 25 februari van 14.00 - 16.30 uur in de Joriszaal van het Eemhuis. Een kaartje kost € 10,- per persoon.

zo 25 feb