Resultaat 1 - 10 (van 104)

• Film The Burbs in Hoogland tijdens het weekend van Burendag Bekijk details

14:30 | de Bibliotheek Hoogland in de Neng

In samenwerking met het Dorpshuis organiseert de Bibliotheek Hoogland de dag na Burendag op zondag 24 september een filmvertoning. Kom ook en geniet van de komische film The Burbs met in de hoofdrollen Tom Hanks en Carrie Fisher. De film start om 14.30 uur en de toegang is vanwege Burendag gratis!

zo 24 sep

• Verhalenpodium 'Waar gebeurd' in KAdECafé Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Het KAdECafé

Op zondag 24 september vindt er weer een nieuwe editie van ‘Waar gebeurd’ plaats in de Bibliotheek het Eemhuis. 'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse "The Moth". Het thema is deze keer: "De buren". U bent van harte welkom in het KAdECafé van 17.00 tot 18.30 uur! De entree bedraagt €5,-. Aanmelden is niet verplicht. Vrije inloop is mogelijk voor zover er plaats is.

zo 24 sep

• Digitaal Hulpplein in Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied!

ma 25 sep

• Informatiebijeenkomst avond-leeskring literatuur in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Espressobar De draak in het Eemhuis

Maandag 25 september om 19.30 uur organiseert de Bibliotheek Eemland in samenwerking met Senia een informatiebijeekomst over avond-leeskringen literatuur in Espressobar De draak in Het Eemhuis.

ma 25 sep

• Informatieavond VoorleesExpress voor nieuwe vrijwilligers Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Eemland

VoorleesExpress Amersfoort, een project waarbij vrijwilligers twintig weken lang voorlezen bij gezinnen met een arm taal- en leesklimaat, breidt uit naar Bunschoten. Daarvoor is de VoorleesExpress op zoek naar enthousiaste voorlezers en coördinatoren. Wie meer over dit project wil weten, is van harte welkom bij de informatieavond op dinsdag 26 september om 19.30 uur in de Bibliotheek Bunschoten.

di 26 sep

• Informatiebijeenkomst Leeskring Literatuur in Het Eemhuis Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Keizaal

Woensdag 27 september om 10.30 uur organiseert de Bibliotheek Eemland in samenwerking met Senia een informatiebijeekomst over leeskringen literatuur in de Keizaal.

wo 27 sep

• Boek van de maand-gesprek "Baarn Leest" Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur. De toegang is gratis!

wo 27 sep

• Tentoonstelling Vindersgeluk, 35 jaar in boeken gevonden Bekijk details

13:00 | Espressobar De draak

Zondag 1 oktober om 13.00 uur wordt in de Espressobar de Draak in Het Eemhuis de tentoonstelling Vindersgeluk geopend. Te zien zijn voorwerpen die in tweedehands boeken gevonden zijn door de medewerkers van het modern antiquariaat 't Ezelsoor in Amersfoort.

zo 01 okt

• Fototentoonstelling Geluksmomenten in Eemland Bekijk details

1 oktober 2017 t/m 31 oktober 2017 | Het Kabinet op de tweede verdieping

Het thema van de Maand van de Geschiedenis is dit jaar Geluk. Archief Eemland heeft in de collectie gezocht naar foto's die het geluk van de inwoners uit de regio Eemland laten zien. Vanaf 1 oktober kunt u deze foto's bekijken op de tweede verdieping.

01 okt t/m 31 okt

• Voorlezen met opa en oma in Het Eemhuis Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Espressobar De draak

Neem je opa en oma mee en kom gezellig naar Het Eemhuis op zondag 1 oktober om te luisteren naar verhalen uit de boeken van opa en oma. Het begint om 15.30 uur.

zo 01 okt