Resultaat 1 - 10 (van 106)

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied!

ma 25 jun

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

• Boek van de maand-gesprek (Baarn Leest) Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur. De toegang is gratis!

• Schrijversbezoek Corien Oranje in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | De Bibliotheek Bunschoten

Op woensdag 27 juni brengt schrijver Corien Oranje een bezoek aan de Bibliotheek Bunschoten. Het begint om 15.30 uur en het eindigt om 16.30 uur. De entree is gratis en is speciaal voor iedereen die aan de Kinderjury heeft meegedaan.

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Wie vragen heeft over zijn of haar tablet, mobiele telefoon, e-book of het internet kan terecht in Dorpshuis de Neng. In samenwerking met de Bibliotheek Hoogland en Seniorweb, organiseert het Dorpshuis een maandelijks Digitaal Hulpplein van 10.00 tot 12.00 uur op elke laatste donderdag van de maand.

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

• Lezing Sinan Can in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | KAdEcafé

Donderdagavond 28 juni geeft onderzoeksjournalist en documentairemaker Sinan Can een lezing in KAdEcafé over IS en het terrorisme. U bent welkom vanaf 18.30 uur.

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Tweemaandelijks op de laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

• Schrijversbezoek Rian Visser in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | De Bibliotheek het Eemhuis

Op vrijdag 29 juni brengt schrijver Rian Visser een bezoek aan de Bibliotheek het Eemhuis. Het begint om 15.30 uur en het eindigt om 16.30 uur. De entree is gratis en is speciaal voor iedereen die aan de Kinderjury heeft meegedaan.

vr 29 jun

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden Bekijk details