Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 177)

• Workshop 'Minecraft VR' (vol) Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | De Bibliotheek Eemland - Keizaal

Op maandag 20 augustus kun je deelnemen aan de Medialab workshop 'Minecraft VR' voor kinderen van 8 jaar en ouder. De workshop begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelnemen aan de workshop kost € 10,-

ma 20 aug

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

In samenwerking met Seniorweb organiseren wij maandelijks een Digitaal Hulpplein van 13.30 - 15.30 uur op elke derde maandagmiddag van de maand. U bent van harte welkom met vragen op digitaal gebied! De toegang is gratis!

ma 20 aug

• Workshop 'Space Ship Simulator' Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | De Bibliotheek Eemland - Keizaal

Op dinsdag 21 augustus kun je deelnemen aan de Medialab workshop 'Space Ship Simulator', voor kinderen van 10 jaar en ouder. De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Deelnemen aan de workshop kost € 10,-.

di 21 aug

• Workshop 'Space Ship Simulator' Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | De Bibliotheek Eemland - Keizaal

Op dinsdag 21 augustus kun je deelnemen aan de Medialab workshop 'Space Ship Simulator', voor kinderen van 10 jaar en ouder. De workshop begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelnemen aan de workshop kost € 10,-

di 21 aug

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! In de Bibliotheek het Eemhuis zijn er leesclubs voor mensen met minder leeservaring en mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal, zoals de Leesclub Makkelijk Lezen (geschikt voor mensen vanaf taalniveau A2).

• Wedstrijd 'Minecraft Eemhuis' Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | De Bibliotheek Eemland - Joriszaal

Op woensdag 22 augustus kunnen alle Minecraft-fans hun hart weer ophalen. De grootste, gaafste, leukste Minecraft Bouwwedstrijd van het land komt weer naar het Eemhuis! Je kunt meedoen aan de ochtend-editie of de middag-editie. Zorg er dus voor dat je het juiste ticket koopt. Bij beide wedstrijden is precies dezelfde bouwopdracht. De wedstrijd is voor kinderen van 8 jaar en ouder.

• Wedstrijd 'Minecraft Eemhuis' Bekijk details

• Zomervakantie voorleesfeestje Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | De Bibliotheek het Eemhuis

Elke woensdagmiddag leest een vrijwilliger van de VoorleesExpress een mooi verhaal voor.

• Workshop 'Dagje natuurdocu' Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | De Bibliotheek Eemland - Joriszaal

Op donderdag 23 augustus kun je deelnemen aan de Medialab workshop waarin je een dag lang aan de slag gaat om een natuurdocumentaire te maken. De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelnemen aan de workshop kost €20,-, of €15,- met de Zomerpretpas. De workshop is voor kinderen van 8 jaar en ouder.

do 23 aug

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details