Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 352)

• Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Tuesday in the Bibliotheek Eemland.)

di 23 jan

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! In de Bibliotheek het Eemhuis zijn er leesclubs voor mensen met minder leeservaring en mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal, zoals de Leesclub Makkelijk Lezen (geschikt voor mensen vanaf taalniveau A2).

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

• Eerste verkiezingsdebat in bibliotheek Bekijk details

Van 19:30 tot 21:15 | KAdEcafe

Wat hebben de Amersfoortse politici voor elkaar gekregen in de afgelopen vier jaar, en wat zijn ze nog van plan? Welke plannen zijn verwezenlijkt en waarvan is misschien minder terechtgekomen? Vragen die belangrijker zijn dan ooit, aangezien op 21 maart de verkiezingen voor de gemeenteraad plaatsvinden. Wethouders Buijtelaar en Imming trappen af in het eerste verkiezingsdebat, dit keer in het KAdEcafé.

• Iedere donderdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Thursday in the Bibliotheek Eemland.)

• Gedichtenavond & Open Podium tijdens Landelijke gedichtendag Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Het Eemhuis

Tijdens de Landelijke gedichtendag op donderdag 25 januari organiseert de Bibliotheek Eemland samen met De Nieuwe Erven een gedichtenavond en Open Podium met onder andere Gijs ter Haar. U bent die dag van harte welkom in Het Eemhuis van 19.30 tot 21.30 uur. De entree bedraagt € 5,- (inclusief koffie of thee).

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Elke laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

vr 26 jan

• Iedere vrijdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere vrijdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Friday in the Bibliotheek Eemland.)

vr 26 jan

• Vier met ons de verjaardag van de tijger op het Voorleesfestival Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

"Ssst! De tijger slaapt" is het prentenboek dat dit jaar centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen. Naast voorleesfeestjes in onze vestigingen en verschillende voorstellingen vieren we de verjaardag van de tijger op het Voorleesfestival op zondagmiddag 28 januari. En jij kan daar bij zijn! Het feest start om 14.30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis en eindigt om 17.00 uur. Wie het leuk vindt, mag langskomen in verkleedkleding!

zo 28 jan