Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 250)

• Schrijfworkshop Poëzie met Dyslexie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

Doe mee met de schrijfworkshop Poëzie met Dyslexie en ervaar dat dyslexie geen belemmering hoeft te zijn wanneer u gedichten wilt schrijven. Dinsdag 24 april van 19.30 tot 21.30 uur in de Keizaal van de Bibliotheek het Eemhuis.

di 24 apr

• Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Tuesday in the Bibliotheek Eemland.)

di 24 apr

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! In de Bibliotheek het Eemhuis zijn er leesclubs voor mensen met minder leeservaring en mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal, zoals de Leesclub Makkelijk Lezen (geschikt voor mensen vanaf taalniveau A2).

wo 25 apr

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

wo 25 apr

• Iedere donderdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Thursday in the Bibliotheek Eemland.)

do 26 apr

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Tweemaandelijks op de laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

do 26 apr

vr 27 apr

• Iedere vrijdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere vrijdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Friday in the Bibliotheek Eemland.)

vr 27 apr

• Workshop Maak je eigen Youtube-Uitlegfilm Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Heb jij ook iets waar je goed in bent en wat je graag wil uitleggen op YouTube? Tegenwoordig zoekt iedereen die iets wil leren op hoe het moet op YouTube. Medialab organiseert hier op zondag 29 april van 14:00 tot 16:30 uur een workshop over! De kosten voor deze workshop zijn € 10,-