Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 129)

• Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Tuesday in the Bibliotheek Eemland.)

di 23 okt

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! In de Bibliotheek het Eemhuis zijn er leesclubs voor mensen met minder leeservaring en mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal, zoals de Leesclub Makkelijk Lezen (geschikt voor mensen vanaf taalniveau A2).

wo 24 okt

• Internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met internet.

wo 24 okt

• Tentoonstelling: Gabriel Davalos - The World Dance in Amersfoort Bekijk details

3 september 2018 t/m 24 oktober 2018 | Espressobar De Draak

Fotograaf Gabriel Davalos legde de dansers van Introdans vast in Amersfoort. De foto's hangen vanaf 26 augustus, in samenwerking met 033fotostad, in Het Eemhuis. ‘Dans is een taal waarmee we communiceren. Waarmee we verhalen vertellen en vertellen hoe we in onze steden leven’, aldus Davalos over de foto's.

03 sep t/m 24 okt

• Iedere donderdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Thursday in the Bibliotheek Eemland.)

do 25 okt

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Tweemaandelijks op de laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

do 25 okt

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

• Tentoonstelling fotografen-in-de-dop van 033Fotostad Bekijk details

26 oktober 2018 | Het Eemhuis

In de afgelopen maand heeft een vijftal fotografen een workshop “basisfotografie” gegeven aan groep 8-leerlingen van basisscholen.

• Iedere vrijdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere vrijdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Friday in the Bibliotheek Eemland.)

• Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

di 30 okt