Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 183)

• Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Tuesday in the Bibliotheek Eemland.)

di 26 jun

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Het Eemhuis

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! In de Bibliotheek het Eemhuis zijn er leesclubs voor mensen met minder leeservaring en mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal, zoals de Leesclub Makkelijk Lezen (geschikt voor mensen vanaf taalniveau A2).

wo 27 jun

• Gratis internetcursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

wo 27 jun

• Lezing Sinan Can in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | KAdEcafé

Donderdagavond 28 juni geeft onderzoeksjournalist en documentairemaker Sinan Can een lezing in KAdEcafé over IS en het terrorisme. U bent welkom vanaf 18.30 uur.

• Iedere donderdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Thursday in the Bibliotheek Eemland.)

• Voorlichtingsavond vrijwilligerswerk in Het Eemhuis Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Keizaal de Bibliotheek het Eemhuis

Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Bibliotheek Eemland. Tweemaandelijks op de laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij daarom een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.

• Leesclub Makkelijk Lezen Bekijk details

• Iedere vrijdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Het Eemhuis

Iedere vrijdag is er Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u in het Taalcafé! (Join the Language Café. Every Friday in the Bibliotheek Eemland.)

• Schrijversbezoek Rian Visser in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | De Bibliotheek het Eemhuis

Op vrijdag 29 juni brengt schrijver Rian Visser een bezoek aan de Bibliotheek het Eemhuis. Het begint om 15.30 uur en het eindigt om 16.30 uur. De entree is gratis en is speciaal voor iedereen die aan de Kinderjury heeft meegedaan.

• Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

di 03 jul