Kinderboekenweek 2017

Resultaat 1 - 10 (van 18)

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in ABC Kruiskamp Michaëlschool Bekijk details

Van 14:15 tot 15:15 | ABC Kruiskamp (Michaëlschool, van Almondestraat 2)

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in ABC Kruiskamp (Michaëlschool, van Almondestraat 2) op woensdag 4 oktober om 14.15 uur.

• Griezellab Kinderboekenweek in het Eemhuis Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!”, waaronder Griezellabs. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek het Eemhuis op woensdag 4 oktober om 14.30 uur.

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in Leusden Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Leusden op woensdag 4 oktober om 15.00 uur.

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in Baarn Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Baarn op woensdag 4 oktober om 15.30 uur.

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in Vathorst Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Vathorst

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Vathorst op donderdag 5 oktober om 15.30 uur.

do 05 okt

• Griezellab Kinderboekenweek in Woudenberg Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!”, waaronder Griezellabs. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Woudenberg op vrijdag 6 oktober om 15.30 uur.

vr 06 okt

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Hoogland op zaterdag 7 oktober om 11.00 uur.

za 07 okt

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in het Eemhuis Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek het Eemhuis op zondag 8 oktober om 15.00 uur.

zo 08 okt

• Griezellab Kinderboekenweek in Hoogland Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Hoogland

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!”, waaronder Griezellabs. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Hoogland op dinsdag 10 oktober om 15.00 uur.

di 10 okt

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek in Woudenberg Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!", waaronder voorleesfeestjes. Alle kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek Woudenberg op woensdag 11 oktober om 14.00 uur.

wo 11 okt