Nationale Voorleesdagen

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Voorleesontbijt met burgemeester in Leusden Bekijk details

Van 09:00 tot 10:00 | de Bibliotheek Leusden

Burgemeester Bouwmeester is woensdagochtend 24 januari aanwezig in de Bibliotheek Leusden om voor te lezen tijdens het voorleesontbijt. Kinderen van 2 tot en met 6 jaar oud zijn van harte welkom om 9.00 uur. We vieren hiermee de start van de Nationale Voorleesdagen 2018!

• Meespeelvoorstelling Ssst! De tijger slaapt in Woudenberg Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Tijdens de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Eemland ook meespeelvoorstellingen voor kinderen van 2 tot 7 jaar, verzorgd door Margreet Boon. Deze meespeelvoorstelling vindt op woensdag 24 januari om 14.00 uur plaats in de Bibliotheek Woudenberg. De toegang is gratis!

wo 24 jan

• Voorleesfeestje Ssst! De tijger slaapt in ABC Kruiskamp (Vlindervallei) Bekijk details

Van 14:15 tot 15:15 | ABC Kruiskamp (Vlindervallei)

De Bibliotheek Eemland viert vanaf woensdag 24 januari de Nationale Voorleesdagen 2018! Tijdens deze landelijke campagne organiseren we verschillende activiteiten voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud, waaronder voorleesfeestjes. In ABC Kruiskamp (Vlindervallei) vindt dit voorleesfeestje plaats op woensdag 24 januari om 14.15 uur. De toegang is gratis!

• Voorleesfeestje Ssst! De tijger slaapt in Baarn Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

De Bibliotheek Eemland viert vanaf woensdag 24 januari de Nationale Voorleesdagen 2018! Tijdens deze landelijke campagne organiseren we verschillende activiteiten voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud, waaronder voorleesfeestjes. In de Bibliotheek Baarn vindt dit voorleesfeestje plaats op woensdag 24 januari om 15.30 uur. De toegang is gratis!

• Meespeelvoorstelling Ssst! De tijger slaapt in Leusden Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Leusden

Tijdens de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Eemland ook meespeelvoorstellingen voor kinderen van 2 tot 7 jaar, verzorgd door Margreet Boon. Deze meespeelvoorstelling vindt op woensdag 24 januari om 16.00 uur plaats in de Bibliotheek Leusden. De toegang is gratis!

• Meespeelvoorstelling Ssst! De tijger slaapt in Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

Tijdens de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Eemland ook meespeelvoorstellingen voor kinderen van 2 tot 7 jaar, verzorgd door Margreet Boon. Deze meespeelvoorstelling vindt op zaterdag 27 januari om 11.00 uur plaats in de Bibliotheek Hoogland. De toegang is gratis!

za 27 jan

• Vier met ons de verjaardag van de tijger op het Voorleesfestival Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

"Ssst! De tijger slaapt" is het prentenboek dat dit jaar centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen. Naast voorleesfeestjes in onze vestigingen en verschillende voorstellingen vieren we de verjaardag van de tijger op het Voorleesfestival op zondagmiddag 28 januari. En jij kan daar bij zijn! Het feest start om 14.30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis en eindigt om 17.00 uur. Wie het leuk vindt, mag langskomen in verkleedkleding!

zo 28 jan

• Voorleesfeestje Ssst! De tijger slaapt in ABC Liendert (Zonneparel) Bekijk details

Van 14:15 tot 15:15 | ABC Liendert (Zonneparel)

De Bibliotheek Eemland viert vanaf woensdag 24 januari de Nationale Voorleesdagen 2018! Tijdens deze landelijke campagne organiseren we verschillende activiteiten voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud, waaronder voorleesfeestjes. In ABC Liendert (Zonneparel) vindt dit voorleesfeestje plaats op maandag 29 januari om 14.15 uur. De toegang is gratis!

ma 29 jan

• Voorleesfeestje Ssst! De tijger slaapt in Woudenberg Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Woudenberg

De Bibliotheek Eemland viert vanaf woensdag 24 januari de Nationale Voorleesdagen 2018! Tijdens deze landelijke campagne organiseren we verschillende activiteiten voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud, waaronder voorleesfeestjes. In de Bibliotheek Woudenberg vindt dit voorleesfeestje plaats op woensdag 31 januari om 14.00 uur. De toegang is gratis!

wo 31 jan

• Voorleesfeestje Ssst! De tijger slaapt in Bunschoten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Bunschoten

De Bibliotheek Eemland viert vanaf woensdag 24 januari de Nationale Voorleesdagen 2018! Tijdens deze landelijke campagne organiseren we verschillende activiteiten voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud, waaronder voorleesfeestjes. In de Bibliotheek Bunschoten vindt dit voorleesfeestje plaats op woensdag 31 januari om 15.00 uur. De toegang is gratis!

wo 31 jan