Nederland Leest 2017: Robotica

• De Bibliotheek Woudenberg vertoont I, Robot tijdens Nederland Leest Bekijk details

Van 20:15 tot 22:45 | de Bibliotheek Woudenberg

In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica, vertoont de Bibliotheek Woudenberg op donderdagavond 23 november de verfilming van het boek I, Robot dat dit jaar centraal staat. Vooraf aan de filmvertoning verzorgt een medewerker van de Bibliotheek een korte inleiding. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Woudenberg van 20.15 tot 22.45 uur.

do 23 nov

• Gesprekken naar aanleiding van TED Talks over Robotica Bekijk details

20 november 2017, 12:30 t/m 24 november 2017, 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis (Keizaal)

Robots: een zonnige toekomst of juist het begin van het einde van de mens? In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica en aansluitend op de Week van de Mediawijsheid organiseert de Bibliotheek Eemland gesprekken in lunchtijd nav bijzondere TED Talks over Robotica. U bent welkom van 12.30 tot 13.15 uur in het Eemhuis op maandag 20 november, woensdag 22 november en vrijdag 24 november. Na afloop praten we kort na met de aanwezigen. Van harte welkom .

20 nov t/m 24 nov

• De Bibliotheek het Eemhuis vertoont I, Robot tijdens Nederland Leest Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis (Keizaal)

In het kader van Nederland Leest met als thema Robotica, vertoont de Bibliotheek het Eemhuis op dinsdagavond 28 november de verfilming van het boek I, Robot dat dit jaar centraal staat. Vooraf aan de filmvertoning verzorgt een medewerker van de Bibliotheek een korte inleiding. U bent van harte welkom in de Keizaal van 19.30 tot 22.00 uur.

di 28 nov