Voorleesfeestjes Sinterklaas

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Bunschoten Bekijk details

15:00 | de Bibliotheek Bunschoten

De bekende rode kater Dikkie Dik komt naar de Bibliotheek voor een voorleesfeestje! Het sinterklaasfeest is weer bijna en daarom viert Dikkie Dik dit feest. De rode kater en Beer verkleden zich als Sint en Piet, Dikkie Dik komt het paard van Sinterklaas tegen en hij vindt cadeautjes.

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Leusden Bekijk details

15:00 | de Bibliotheek Leusden

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Woudenberg Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Woudenberg

• Voorleesfeestje op ABC Kruiskamp op de Vlindervallei Bekijk details

14:15 | ABC Kruiskamp op de Vlindervallei

Op 28 november is er een Voorleesfeestje met het thema Sinterklaas op de Vlindervallei. Zien we jou daar?

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Achterveld Bekijk details

15:00 | de Bibliotheek Achterveld

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Baarn Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Baarn

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Vathorst Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Vathorst

do 29 nov

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in Hoogland Bekijk details

11:00 | de Bibliotheek Hoogland

za 01 dec

• Voorleesfeestje Dikkie Dik viert Sinterklaas in het Eemhuis Bekijk details

15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

zo 02 dec

• Voorleesfeestje op ABC de Zonneparel Bekijk details

14:15 | ABC de Zonneparel

Op 3 december is er een Voorleesfeestje met het thema Sinterklaas op de Zonneparel. Zien we jou daar?

ma 03 dec